9

So, I just posted a long meta answer. It was the first interaction I've had with an SE website (other than loading pages), in about 9 hours. I was already logged in via cookie. I have over 45,000 reputation here on Arqade, and another ~7500 rep scattered around the rest of the network. I am about as trusted a user as a user without a diamond gets to be.

And yet, when posting that answer, which, I'll reiterate, was not a rapid fire action of any sort, I was confronted with a Captcha. This Status Completed MSO question indicates that users with over 10k rep should almost never see such a thing.

Why do you hate me Arqade? What did I ever do to lose your trust?

  • 5
    IT'S AN OUTRAGE! – kalina Dec 12 '13 at 23:07
  • 1
    I'm guessing, much like Google search CAPTCHAs, that someone else sharing your network was bogging down a SE site. That or a browser addon/program on your computer was bogging down SE. – Resorath Dec 12 '13 at 23:12
  • This? May be useful for analysis. – Matthew Read Dec 12 '13 at 23:12
  • any chance you have javascript turned off? the captcha is always there when js is off – l I Dec 12 '13 at 23:14
  • @Resorath Home connection from an ordinary residential ISP. Nobody else is using it to connect to an SE site. Matt, yes, that's the answer. Spartacus: No, JS is definitely on. – LessPop_MoreFizz Dec 12 '13 at 23:16
  • 4
    If it makes you feel any better, I regularly encounter CAPTCHAS and and even end up getting myself IP-blocked on MSO. – Shog9 Dec 12 '13 at 23:34
12

Not sure exactly what you did there, but somehow you managed to hit the answer submission route twice within a few seconds. So the spam-checker got spooked and decided to test you.

Congratulations, you're probably human!

...for now...

  • But what if he's a cylon?! – bwarner Dec 16 '13 at 1:08

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .